Jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók

Folyamatosan frissülő információk

A jelentkezési lap a kitöltésével biztosíthatod be a helyed a 2021-es VEKTOR-ra (VI. Kárpátmedencei Ifjúsági Műhelytáborra).

A tábor időpontja: 2021. augusztus 11-15. - Az utazás megszervezését csapatunk segíti nektek. Helyszín a megszokott: Magyarország, Szarvas város, Erzsébet liget 1., a Szarvasi Ifjúsági Tábor

Kérjük, csak akkor add be jelentkezésedet, ha biztos vagy benne, hogy el tudsz hozzánk jönni, és rendelkezel, vagy rendelkezni fogsz a tábor megkezdésének napáig valamilyen, a COVID vírus elleni védettséget igazoló dokumentummal!

Fontos továbbá az is, hogy a jelentkezésed kizárólag akkor érvényes, ha időben befizeted az ehhez szükséges kauciót is, melynek módjáról jelentkezésedet követően, e-mailben tájékoztatunk. A kaució összege: 10 EUR. Ezt a díjat természetesen visszakapod a VEKTOR után, ha minden feltételt teljesítettél.

Jelentkezésed ugyanis csak akkor érvényes, ha elfogadod a kaució megfizetésének kötelezettségét, és az azzal járó szabályokat is, melyeket magadra nézve kötelező érvényűnek tekintesz. Ennek értelmében a kauciódat elveszíted amennyiben:
- a részvételt nem mondod le legalább 2 héttel a tábor előtt, de nem is veszel részt a programon (kivéve előre nem látható esemény bekövetkezése esetén pl.: betegség),
- a táborban viselkedéseddel zavarod a közös munkát, nem veszel részt a programokon, vagy súlyosan megszeged a szállás házirendjét.
- a védettségedet nem tudod igazolni a tábor megkezdésének napjáig, és nem mondod vissza legalább 2 héttel a tábor megkezdése előtt a részvételedet. (Ebben az esetben a táborban sem vehetsz részt.)

Amennyiben nem vagy még 18 éves, a jelentkezés véglegesítéséhez szükséges lesz egy szülői hozzájáruló nyilatkozat feltöltése is, amit a jelentkezési lap utolsó oldalán tudsz megtenni. Amennyiben benyújtod a jelentkezésed, de nem vagy 18, és nincs feltöltve a dokumentum, a jelentkezésed automatikusan érvénytelen lesz!

Szülői Hozzájáruló Nyilatkozat

Jelentkezésed beküldése továbbá akkor lesz érvényes, ha a 2. oldalon elfogadod az alábbi kötelezettségeket is:
– A projekt egészén és valamennyi foglalkozásán aktívan részt veszel.
– Környezetedre és társaidra fokozottan vigyázol.
– A rendezvény folyamán az esetleges okozott károkért anyagi felelősséget vállalsz.
– Legalább az Európai Egészségügyi Kártyát legkésőbb az utazás napjáig kiváltod (nem magyarországi, Európai Uniós lakosok esetében), vagy utasbiztosítást kötsz (nem Európai Uniós országból érkezők számára kötelező, a többieknek ajánlott).

Továbbá:
– hozzájárulsz, hogy a szervezők a megadott adataidat tárolják, és a szervezéshez feltétlenül szükséges esetekben felhasználják (pl.: szállás foglalás).
– hozzájárulsz, hogy a jövőben tájékoztatást kapjak a jelentkezési űrlapon megadott elérhetőségeidre (e-mailcím, telefonszám) a szervezésben résztvevő partnerszervezetek által megrendezett hasonló programokról.
– Tudomásul veszed, és hozzájárulsz, hogy a táborban való részvételedről fénykép készülhet, melyet a szervezők a saját internetes felületeiken, marketing anyagaikban felhasználhatnak, közzé tehetnek.

Amennyiben nem vagy még 18 éves, a jelentkezés véglegesítéséhez szükséges lesz egy szülői hozzájáruló nyilatkozat feltöltése is. Amennyiben benyújtod az űrlapot, de nem vagy 18, és nincs feltöltve a dokumentum, a jelentkezésed automatikusan érvénytelen lesz!

Ezen felül a COVID járványra tekintettel, jelenleg nem szükséges oltási vagy egyéb védettségi igazolás a szállás elfoglalásához, a programon való részvételhez. Az egyes országokból történő beutazásra azonban különböző szabályok vonatkoznak. Ezzel kapcsolatban keressétek a helyi szervezőket! Ez a szabályozás jelenleg hatályos jogszabályok alapján került meghatározásra. A feltételek a jövőben változhatnak, enyhülhetnek a szigorítások eltörlésével.